Для львівських поліцейських провели інструктаж канадці

Євгенія Пласконь  |  Субота, 17 грудня 2016, 01:13
Копи отримали нові пізнання з тактики.
Для львівських поліцейських провели інструктаж канадці

Патрульні Львова та Києва закінчили «Курс підготовки інструкторів з особистої безпеки поліцейських» за підтримки Канадської Поліцейської Місії в Україні. Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Канадські інструктори провели тритижневий курс навчання, сформований на канадських стандартах і адаптований під українське законодавство. 

У перший тиждень навчань львівські працівники правоохоронних органів освоїли техніки самозахисту та затримання правопорушника. Під час другого тижня патрульні відпрацьовували різні сценарії розвитку подій. Упродовж третього тижня вони здобували педагогічні навички в оцінці дій поліцейських в різних службових ситуаціях за критеріями тактики безпеки та правомірності.

«Цей курс підготовки був складний і я дуже радий, що патрульні Львова та Києва достойно його пройшли і практично усі успішно склали іспити. Це не перший проект, який ми реалізовуємо з канадськими колегами і сподіваємося не останній», - зауважив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України, Олексій Білошицький.

Цей курс підготували і провели троє канадських інструкторів: офіцер Королівської Канадської Кінної Поліції Михайло Озимко, офіцер поліції міста Торонто Кевін Капозі, та офіцер поліції провінції Онтаріо Берні Кован. Ці офіцери працюють в Україні в рамках Канадської Поліцейської Місії.

«Навчання з тактики і особистої безпеки є одним з найважливіших питань в підготовці співробітника правоохоронних органів. Навчені нами інструктори, володіючи новими навичками та досвідом, зможуть передати своїм колегам повноцінне розуміння систем особистого захисту», - зазначив офіцер Національної Поліції Канади, інструктор поліції з особистої безпеки Михайло Озимко.

Нагадаємо, між Канадою і Україною підписана трирічна двостороння угода, яка підтримує реформу поліції в Україні. В рамках угоди канадські поліцейські експерти з різних галузей діляться своїм досвідом і надають підтримку українським колегам.

comments powered by HyperComments