На Львівщині поліцейські піснями і танцями зароблятимуть гроші на благодійність

Євгенія Пласконь  |  Четвер, 15 грудня 2016, 06:08
Концерти пройдуть в рамках акції “Боже, нам єдність та щедрість даруй”.
На Львівщині поліцейські піснями і танцями зароблятимуть гроші на благодійність

17-19 грудня на Львівщині заплановані концерти Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України та ансамблю “Патруль” Головного управління Національної поліції в Луганській області.

Про організацію концертів та інших благодійних заходів на підтримку бійців АТО, під час брифінгу розповіли радник міністра внутрішніх справ України Іван Стойко та заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Зюбаненко.

«Організовуючи ці святкові заходи, ми мали головну мету – підтримати наших бійців, котрі несуть службу у зоні антитерористичної операції, захищають наш з Вами спокій та боронять суверенітет нашої держави», - зазначив на початку брифінгу Іван Стойко.

Ініціаторами заходів є Міністерство внутрішніх справ України, співорганізаторами виступили Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна філармонія. 

«Під час концертів та інших заходів будуть зібрані кошти, продукти харчування, особливо ті, що мають тривалі терміни зберігання, теплий одяг, а також інші необхідні речі, які будуть негайно переправлені на передову бійцям, переселенцям та дітям-сиротам», - розповів Сергій Зюбаненко.

На Львівщині концерти колективів відбудуться:

  • 17.12 – місто Стрий, початок о 17.00,
  • 18.12 – місто Дрогобич, початок о 16.00,
  • 19.12 – фінальний концерт у Львівській обласній філармонії, початок о 12.00.

Святкові концерти, окрім Львівської, відбудуться також у Івано-Франківській та Тернопільській областях.

comments powered by HyperComments