У Львові відбудеться акція на підтримку людей в Алеппо

Євгенія Пласконь  |  Середа, 14 грудня 2016, 22:53
Активісти закликають львів’ян взяти участь у акції солідарності з сирійцями, які постраждали від російської агресії, зокрема, в Алеппо.
У Львові відбудеться акція на підтримку людей в Алеппо

Завтра, 15 грудня о 17:00 усіх закликають прийти на перехрестя вулиць Сербської, Руської та площі Ринок і взяти з собою постери.

“Приносьте зі собою плакати з гаслами проти російської агресії в Україні, Сирії та світі загалом, а також в підтримку сирійців, які опинилися у пеклі широкомасштабної війни”, - повідомляють організатори на сторінці події в Фейсбуці.

Нагадаємо, вже довгий час сирійські повстанці ведуть боротьбу з тоталітарним режимом диктатора Асада, який активно підтримується Росією. Тривалий час велися бої за форпост повстанців — місто Алеппо. Проте війська Асада все ж захопити місто і розпочався терор, інтернет вибухнув прощальними відеозверненнями жителів цього міста.

“Підтримайте акцію. Все у світі занадто пов'язане між собою, щоб можна було замикатися на проблемах власної країни. Ми вже відчули це на собі, тож не будьмо прикладом байдужості!”, - закликають організатори акції у Львові.

comments powered by HyperComments