На Львівщині пройшов семінар для молодіжних центрів

Євгенія Пласконь  |  Вівторок, 13 грудня 2016, 20:36
У заході взяли участь 25 представників з різних куточків України.
На Львівщині пройшов семінар для молодіжних центрів

Упродовж 9-11 грудня на Львівщині тривав всеукраїнський семінар для молодіжних центрів "Оцінка. Розвиток. Партнерство". Про це повідомили у Львівському обласному молодіжному центрі.

"Протягом трьох днів учасники ділилися успішним досвідом діяльності, напрацьовували інструменти та механізми ефективнішої роботи для втілення молодіжних ініціатив, аналізували найвагоміші проблеми та пропонували їх вирішення, а також спланували основні кроки для покращення комунікації між молодіжними центрами та об’єднання зусиль для реалізації майбутніх спільних проектів", - зазначив директор Львівського обласного молодіжного центру, Андрій Ковальський.

Основна мета зустрічі полягала у налагодженні "горизонтальної співпраці" між молодіжними центрами України, щоб зробити їхню роботу ефективнішою.

За словами Андрія Ковальського, вже створено майданчик для комунікацій та обміну ідеями в соціальній мережі Фейсбук, а також розпочалась робота над напрацюванням спільної бази контактів та матеріалів.

У наступному році планують також започаткувати програму обміну між волонтерами та працівниками Молодіжних центрів України, проводити онлайн конференції, а також провести не менше двох подібних зустрічей для аналізу досягнень та планування подальшої спільної роботи з залученням більшої кількості учасників.

comments powered by HyperComments