Львівські студенти погрожують Порошенку протестами

Євгенія Пласконь  |  Понеділок, 12 грудня 2016, 23:46
Спудеї заявили про це у відкритому листі.
Львівські студенти погрожують Порошенку протестами

11 грудня Студентська рада Львова надіслала листа до Президента та інших посадових осіб з вимогою не підписувати законопроект “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”. Відкрито лист представники Студради опублікували 12 грудня на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Студентська рада Львова рішуче не підтримує прийняття Верховною Радою України Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» (реєстраційний номер 5130), який суперечить інтересам студентства. В зв'язку з цим, ми надіслали листи, в яких вказали наші вимоги, вищим посадовим особам нашої держави. Сподіваємося, ті, кого ми самі нещодавно обрали, не забули про те, чиї інтереси вони зобов'язані представляти, і врахують наші побажання”, - йдеться у повідомленні у соцмережі.

Також спудеї вимагають не ухвалювати рішень щодо студентства без попереднього обговорення з його представниками, повернення в проект бюджету 800 мільйонів гривень на академічні стипендії та відновлення виплат стипендій учням професійно-технічних закладів освіти.

На додачу студенти запустили хештеги #Стоп5130 і #СтудентиПроти зі словами:
“Пам'ятайте: подальше ігнорування думок та потреб студентів неодмінно призведе до рішучої реакції з боку студентства!”.

Нижче подаємо зразок опублікованого листа до Петра Порошенка.

comments powered by HyperComments