У Львові збори Європейської Бізнес Асоціації пройшли в музеї пива

Євгенія Пласконь  |  Понеділок, 12 грудня 2016, 21:37
Бізнесмени тверезо оцінили результати своєї діяльності.
У Львові збори Європейської Бізнес Асоціації пройшли в музеї пива

У п’ятницю, 9 грудня, в приміщенні Музейно-культурного комплексу пивної історії “Львіварня” відбулися чергові щорічні загальні збори членів Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації. Про це повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Керівники іноземних та вітчизняних компаній обговорювали результати поточного року та спланували діяльність Асоціації на 2017 рік. Участь у заході взяв перший заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський.

Посадовець, серед іншого, відзначив величезний внесок Асоціації у розвиток бізнес середовища та створення інвестиційного клімату, а також розповів про результати спільних проектів і важливість чесного та прозорого ведення бізнесу.

"Ваша конструктивна критика та пропозиції як можна вирішити ту чи іншу проблему, готовність працювати на благо як області, так і України в цілому, мотивує нас працювати все сумлінніше і краще, ми готові допомагати і бути вам підтримкою", - зазначив Ростислав Замлинський.

Від імені 140 учасників Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації Ростиславу Замлинському вручили подяку за покращення бізнес-клімату та залучення інвесторів.

comments powered by HyperComments