Новини з львівської "Фабрики святого Миколая": не вистачає водіїв! (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 12 грудня 2016, 16:27
У Львові запрацювала 16-та «Фабрика святого Миколая».
Новини з львівської "Фабрики святого Миколая": не вистачає водіїв! (ФОТО)

Сьогодні, 12 грудня, у приміщенні Львівського палацу мистецтв запрацювала «Фабрика святого Миколая». Близько чотирьох сотень волонтерів віддають свої сили та час, аби до малозабезпечених малюків у ніч з 18 на 19 грудня також прийшов Миколай із подарунками.


"Фабрика святого Миколая у Львові відбувається 16-ий рік, вона вже є традиційною. Правда, цього року менше волонтерів, аніж зазвичай, бо багато людей зареєструвалися, але не всі пройшли вишкіл. Відповідно, нам бракує 50-60 волонтерів, які б могли розносити подарунки. Щоб допомогти волонтерам, дуже просимо до 18 грудня зголоситися водіїв святого Миколая", – розповіла координатор Фабрики Христина Доліна.


Списки з потребуючих діток вже сформовано, проте, якщо до помічників святого Миколая надійде інформація про інших таких діток, обіцяють придумати презенти й для них.


Загалом цьогоріч на фабриці планують розвести близько 2,5 тисячі подарунків для дітей з малозабезпечених, багатодітних, неповних сімей, а також учасників АТО та переселенців.


"Золотою валютою" волонтери називають канцтовари та засоби гігієни, тож якщо у Вас є бажання приєднатись до доброї справи, маєте можливість зробити це до 17 грудня, адже 18го всі подарунки мають вирушити до своїх адресатів.


«Фабрика святого Миколая» працюватиме щодня з 10:00 до 18:00 у приміщенні Львівського палацу мистецтв (перший поверх).

comments powered by HyperComments