Вибори на Львівщині: останні в році, перші на місцях

Євгенія Пласконь  |  Понеділок, 12 грудня 2016, 15:27
У чотирьох районах обирають керівників.
Вибори на Львівщині: останні в році, перші на місцях

Вже у неділю, 18 грудня, в шести об’єднаних територіальних громадах Львівської області відбудуться перші місцеві вибори. Це останні цьогоріч вибори на Львівщині. Таку інформацію надали у прес-службі Львівської ОДА.

За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федора Алєйнікова, вибори пройдуть у чотирьох районах, а саме: Кам’янка-Бузькому, Мостиському, Пустомитівському і Старосамбірському. 

Цього разу обиратимуть Мостиського і Судовишнянського міських голів, Нижанковицького селищного голову, трьох сільських голів, а також депутатів відповідних місцевих рад.

"Територіальні виборчі комісії завершили реєстрацію кандидатів у депутати і на посади голів. Зокрема, на посаду Мостиського міського голови претендує троє кандидатів, двоє з них висунуті місцевими організаціями політичних партій, а один є самовисуванцем. Значно більше бажаючих стати Судовишнянським міським головою – таких є 10 осіб, шестеро з яких самовисуванці", -  зазначив Федор Алєйніков.

Загалом на виборах 18 грудня зареєстровано близько тисячі кандидатів у депутати і на посади голів.

comments powered by HyperComments