У Львові пройшов відкритий кубок Львова з хортингу (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 10 грудня 2016, 18:57
10 грудня у приміщенні СКА пройшли змагання серед дітей з хортингу.
У Львові пройшов відкритий кубок Львова з хортингу (ФОТО)

Сьогодні, 10 грудня, у легкоатлетичному манежі з велотреком (вул. Клепарівська, 39а) пройшов Відкритий кубок Львова з хортингу, у якому взяли участь команди з Черкас, Ужгорода, Мукачева , Кам`янки-Бузької та Львова.

Організаторами змагань є місцевий осередок Всеукраїнської громадської організації "Українська федерація хортингу" спільно з управлінням молоді, сім`ї та спорту Львівської міської ради, а також цивільний корпус полку "Азов".

«Хортинг - це національний  вид спорту, який заснований у 2008 році і названий на честь славетного острова Хортиця. Ми тішимося можливістю вперше провести у Львові змагання з хортингу такого рівня і внести свою долю у дозвілля львів`ян та створення здорової нації», - зазначив Володимир Роханський, керівник місцевого осередку  Всеукраїнської громадської організації "Українська федерація хортингу".

"Ми долучились до організації змагань, оскільки хортинг у Львові є відносно молодим видом спорту, а ми громадська організація, яка пропагує спорт та здорову націю й не могли обійти стороною таку подію у місті Львів", - розповів представник цивільного корпусу полку "Азов" Назарій "Заза".

 

comments powered by HyperComments