На Львівщині формують еліту

Євгенія Пласконь  |  Субота, 10 грудня 2016, 04:24
Допомагають у цьому тренінги
На Львівщині формують еліту

9 грудня, у рамках програми "Створення Університету Розвитку Особистості" для медичних працівників і держслужбовців відбувся перший захід засадничого характеру І тренінгового циклу "Вільна людина у вільній країні" з формування української еліти.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації.

“Ви є щасливі в трьох розуміннях: ви – молоді люди, і все є перед вами; ми – маємо в державі моральних авторитетів, з якими можна порадитися і обговорити фундаментальні речі; сьогодні соціальні ліфти настільки відкриті, що людина, яка має потенціал, може дуже швидко досягнути бажаного результату", -  зазначив голова ЛОДА, Олег Синютка.

Серед запрошених спікерів І тренінгового циклу "Вільна людина у вільній країні": журналіст, письменник, телеведучий, документаліст, шеф-редактор часопису "Український тиждень" Юрій Макаров; голова ВГО "Фундація конструктивних ініціатив "Третя сила", очільник навчально-просвітницької платформи "Сходи в майбутнє" Ігор Найда та ін.

"Ми започатковуємо Цикл "Сходи самореалізації" науково-освітньої Платформи "Сходи в майбутнє". Випускники стануть ядром для формування Університету Розвитку Особистості, очільниками стратегічних напрямів розвитку держави, провідниками вітчизняних наукових шкіл, керівниками владних структур усіх рівнів і, головне, – будуть кураторами розвитку подальших поколінь, носіями Коду дієвого українства", - розповів директор БФ "Крайовий реабілітаційний комплекс м. Стрий", Володимир Романів.

comments powered by HyperComments