Працівники культури були нагороджені преміями у Львові

Євгенія Пласконь  |  П'ятниця, 9 грудня 2016, 19:55
Переможці отримали дипломи та грошову винагороду.
Працівники культури були нагороджені преміями у Львові

9 грудня, у Палаці культури ім. Гната Хоткевича відбулося урочисте нагородження переможців Програми відзначення кращих працівників культури та Конкурсу відзначення менеджерів міжгалузевих проектів у сфері культури. Кожен переможець отримав диплом та премію у розмірі 25 тис грн.

Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

«Саме культура є тією річчю, яка може витягнути всю буденність. Тому я хочу, щоб ви розуміли, що ви, насправді, є тими агентами змін, які роблять дуже важливу річ не лише для нашого міста, але і для усієї країни», - зазначив заступник міського голови з питань розвитку, Андрій Москаленко.

Церемонія нагородження відбулась під час відкриття Першого міського фестивалю «Місто, що надихає» до річниці присвоєння Львову титулу «Місто літератури ЮНЕСКО».

“Кожного року ми маємо програму відзначення працівників культури, цього року вона особлива. А особлива розміром премії. Цьогоріч вона складає 25 тис. грн.», - зазначив в. о. начальника управління культури ЛМР, Михайло Мороз.

На конкурс відзначення кращих працівників культури подалось 26 працівників підпорядкованих установ. У ході засідання журі обрало 12 лауреатів.

«Конкурс відзначення менеджерів міждисциплінарних проектів у сфері культури, який проводився вже другий рік поспіль, цього року зібрав 40 гідних аплікантів зі сфери культурного та творчого сектору, сектору працівників культури. Вибір був справді непростим, однак журі таки обрали 7 менеджерів культури, які послідовно працюють на ниві творення якісного культурного продукту, формують середовище та сприяють сталому розвитку нашого міста. Нагадаємо, торік у цій номінації було нагороджено 3 осіб», - додав Михайло Мороз.

comments powered by HyperComments