Львівська “Кохавинка” отримала нову виробничу лінію

Євгенія Пласконь  |  Четвер, 8 грудня 2016, 22:42
Паперова фабрика нарощує виробничі потужності.
Львівська “Кохавинка” отримала нову виробничу лінію

8 грудня, на Кохавинській паперовій фабриці, що у смт. Гніздичів Жидачівського району, запрацювала сучасна виробнича лінія. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

На потреби підприємства придбано нове обладнання, в яке інвестовано три мільйони євро. Якщо досі фабрика виготовляла близько 2,5 тис тонн паперу на місяць, то з новим обладнанням виготовлятиме понад 3,5 тис тонн продукції.

"Обсяг експорту на підприємстві становить близько 40%, а прибутки фабрики лише цього року склали 70 мільйонів гривень. Це доходи у бюджети усіх рівнів, які згодом використають для розвитку інфраструктури району та області", - зазначив голова Львівської ОДА, Олег Синютка.

Предметом діяльності підприємства є виробництво паперу для виробів побутового призначення та переробка його на вироби санітарно-гігієнічних видів паперу.

Основними споживачами продукції є ТзОВ ВМ Plus (Чехія), ROM-EST EURO (Румунія),“ТД "Кохавинка", (м.Київ), ФОП Вайнагій (смт. Гніздичів), СП ТОВ "Київ-Захід" (м.Червоноград), ФОП Колінко (м.Трускавець), ТзОВ "Нова Сервіс" (м.Пустомити), ТОВ ТДК (м.Тернопіль). Ще частину продукції експортують у Білорусь, Молдову, а також Угорщину та Нідерланди.

comments powered by HyperComments