У Львові розпочали діалог «Principium»

Андріана Кирик  |  Четвер, 8 грудня 2016, 16:28
«Ми будуємо суспільство діалогу»
У Львові розпочали діалог «Principium»

З 8 по 10 грудня у Львові буде проходити Всеукраїнський діалог культурних, політичних та соціальних середовищ «Principium».


Сьогодні, у перший день, проект відбуватиметься у приміщенні  IT-компанії SoftServe (вул. Садова, 2а).  Наступні дні (9 та 10 грудня) прийматиме у себе Український Католицький Університет  (вул Козельницька, 2а).


Подія відбудеться у форматі форуму та складатиметься з двох частин: лекційно-дискусійної та практичної.


Організатором дискусії є молодіжна громадська організація  «Великого Бажайте», яка працює при Українському Католицькому Університеті. До львівського діалогу запросили й активісти зі Сходу України


Обговорюватимуть під час діалогу такі теми:
1. «Без довіри закони не діють»: порушуємо тему відсутності довіри між різними інститутами та верствами суспільства.
2. «Українці світу/світ українців»: про роль діаспори і світового українства в розвитку і становленні громадянського суспільства в Україні.
3. «Будьте реалістами – вимагайте неможливого»: значення «покоління незалежності» в сучасному світі та об’єднання його задля формування пропозиції для розвитку України.
4. Формування, інформування та виховання українського суспільства – роль медіа, освіти та культури у формуванні свідомості українського соціуму та їхній вплив на соціокультурні процеси.

 

comments powered by HyperComments