У Львові відкрили Центр національно-патріотичного виховання

Євгенія Пласконь  |  Четвер, 8 грудня 2016, 01:07
Подія приурочена до Дня Збройних Сил України.
У Львові відкрили Центр національно-патріотичного виховання

7 грудня відбулося відкриття нового клубу національно-патріотичного виховання «Форпост» (вул. Китайська, 4).

Як зазначають організатори, головною концепцією діяльності «ФОРПОСТу» є проведення роботи за трьома напрямками вдосконалення дітей та молоді: здоров’я та фізичне вдосконалення, інтелектуальний розвиток, виховання духовності та моралі. 

«Це перший клуб в місті національно-патріотичного виховання, який отримав назву «Форпост». Ми обрали саме цей район, тому що саме тут молоді хлопці і дівчата проводять теренові забави. Ми би хотіли, щоби цей клуб був базою навчання і підготовкою”, - зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР, Володимир Шнайдер.

Клуб поділений на декілька зон: навчальну, спортивну, де будуть проводити уроки самозахисту і встановлять тренажери, і зона-майстерня для моделювання та створення макетів.

“Якщо говорити про фінансування, то створення цього клубу коштувало близько 1 млн 700 тис. грн – це включаючи усі роботи, меблі, які тут є», - додав Володимир Шнайдер.

У рамках “Форпосту” діятиме гурток пригодницького туризму та краєзнавства, який здійснюватиме туристичні походи, рейди, екскурсії та табори; гурток “Захисту Вітчизни”, гурток технічної творчості та макетування, гурток “Безпека життєдіяльності та самозахисту”.

Родзинкою діяльності клубу стане можливість батькам займатись в гуртках разом зі своїми дітьми.

comments powered by HyperComments