На Львівщині відкрили новозбудований корпус школи

Євгенія Пласконь  |  Середа, 7 грудня 2016, 23:24
Діти вчитимуться в сучасних умовах.
На Львівщині відкрили новозбудований корпус школи

У середу, 7 грудня, у Дрогобичі відкрили новозбудований корпус загальноосвітньої школи №5. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Відтепер у школі є нові приміщення для облаштування бібліотеки з книгосховищем та читальним залом, для майстерень по дереву та металу, кабінету обслуговуючої праці, нового гардеробу, медпункту, кабінету психолога, кабінету вчителя-логопеда, кабінетів заступників директора та ігрової кімнати.

У школі також облаштували нову їдальню і харчоблок на 300 місць та два типових спортзали із сучасним спортивним обладнанням.

"Цього року це вже друга новозбудована школа, яку відкрили на Львівщині. Найближчим часом в області плануються відкриття ще трьох загальноосвітніх шкіл. Нові навчальні приміщення будували за кошти державного, обласного та міського бюджетів, і дуже важливо, що громада також вклала неабиякі зусилля у цю добру справу”, - зазначив під час урочистого відкриття навчального закладу голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. 

Також участь у відкритті школи взяли голова Львівської облради, Олександр Ганущин, керівництво Дрогобицького району, освітяни, учні та батьки.

comments powered by HyperComments