Львівська “Сенсотека” запускає груповий перегляд освітнього курсу

Євгенія Пласконь  |  Вівторок, 6 грудня 2016, 23:06
Відвідування безкоштовне.
Львівська “Сенсотека” запускає груповий перегляд освітнього курсу

Найближчим часом “Сенсотека” організовує груповий перегляд знаменитого онлайн-курсу "Наука повсякденного мислення" від освітньої платформи Prometheus. Про це повідомляють на офіційній  сторінці “Сенсотеки” у Фейсбуці.

“Оскільки курс вже розпочався - ми його проводитимемо двічі на тиждень, тобто протягом одного календарного тижня будуть транслюватися матеріали із двох тижнів курсу”, - пояснюють представники “Сенсотеки”.

Курс з критичного мислення «Наука повсякденного мислення»  розповідає про те, як правильно приймати рішення, критично ставитись до інформації, аналізувати власні вчинки та дії людей навколо.  Цей курс входить до ТОП-3 найкращих онлайн-курсів світу за оцінками слухачів. Тому у Фонді Випускників України здійснили надзвичайну роботу з перекладу та озвучення лекцій на українську мову.

Фонд Випускників України (Alumni Fund Ukraine) нещодавно офіційно розпочав свою роботу в Україні. Завдяки роботі Фонду та внескам доброчинців уже було зібрано понад 445 000 грн на потреби організації, українських навчальних закладів, студентів та освітніх ініціатив. Курс «Наука повсякденного мислення» – один із перших їхніх проектів. 

У планах Фонду – розширювати мережу осередків та надавати підтримку українській освіті – просто, прозоро та надійно.

comments powered by HyperComments