Молоді дизайнери проведуть у Львові fashion show

Євгенія Пласконь  |  Середа, 7 грудня 2016, 00:08
Такий захід організовують уже вшосте.
Молоді дизайнери проведуть у Львові  fashion show

8 грудня студенти-модельєри з усієї України позмагаються за першість у львівському клубі Picasso. Участь у конкурсі візьмуть представники 18 навчальних закладів із 11 міст нашої держави.

“Битва модельєрів” має 3 номінації: “Етностиль”, “Модний образ” та “Час Різдва”. Кожен заклад-учасник мав право безкоштовно подати по 1 колекції одягу на кожну з номінацій. Цього року на конкурс надійшло у кілька разів більше колекцій, ніж раніше, - 50.

«У нас у Львові є Програма сприяння розвитку підприємництва, і цей конкурс – один із її заходів. І з кожним роком кількість учасників змагання все збільшується, що не може не тішити. Ми пишаємось тим, що маємо таку талановиту молодь», – зазначила представник міського управління економіки, Юлія Філь. 

Головою журі конкурсу буде Голда Виноградська, дизайнер, Голова Національного галузевого партнерства у легкій промисловості України «FASHION GLOBUS UKRAINE». Також роботи оцінюватимуть партнери та спонсори змагання, представники місцевої влади.

Організатори «Битви модельєрів»: ПРАТ «Гал–ЕКСПО» та Львівський коледж легкої промисловості КНУТД. Захід відбудеться за підтримки Департаменту економічної політики Львівської міської ради та Департаменту освіти й науки ЛОДА.

comments powered by HyperComments