Держслужбовців із Львівської ОДА навчали запобігати корупції

Євгенія Пласконь  |  Вівторок, 6 грудня 2016, 01:13
Працівники владних структур пройшли тренінг.
Держслужбовців із Львівської ОДА навчали запобігати корупції

Близько 60 державних службовців у понеділок, 5 грудня, удосконалювали свої знання у сфері запобігання та протидії корупції. Чиновники вчилися як правильно запобігати та врегульовувати конфлікти інтересів. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

Працівникам державних установ провели тренінг під назвою "Конфлікт інтересів – виявляємо, не допускаємо, врегульовуємо". Такі навчання відбулись у Львівській обласній державній адміністрації, у рамках інформаційно-просвітницької кампанії Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) та програми розвитку ООН.

У заході взяли участь представники Львівської ОДА, державні службовці уповноважених підрозділів з питань запобігання та протидії корупції районних державних адміністрацій, органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, представники судової системи і прокуратури Львівської та Тернопільської областей.

"Основна мета – прозорість і відкритість роботи чиновників та налагодження співпраці усіх державних структур. Незалежно від сум, обставин чи займаних посад усі мають відповідати згідно із чинним законодавством. Адже головне завдання влади – це вирішення проблем мешканців”, - пояснив необхідність таких тренінгів перший заступник голови Львівської облдержадміністрації, Ростислав Замлинський.

Метою тренінгів НАЗК є ознайомлення із вимогами законодавства України про конфлікт інтересів та інші обмеження щодо запобігання корупції.

comments powered by HyperComments