Німецький хірург провів 16 безкоштовних операцій у Львові

Андріана Кирик  |  Понеділок, 5 грудня 2016, 18:33
У гості із благою справою.
Німецький хірург провів 16 безкоштовних операцій у Львові

До Львова вкотре завітав відомий німецький пластичний хірург, професор, доктор медичних наук Клаус Екснер. За час свого перебування у місті він прооперував дітей із вадами зору та дав львівським медикам майстер-клас із реконструкції вушної раковини.

Цьогоріч до Львова Клаус Екснер прибув не сам, а з дружиною пластичним хірургом Б’янкою Байкан-Екснер. Тільки-но вони ступили на українську землю, як до них у 8-й лікарні вишикувалась черга пацієнтів із важкими вродженими та набутими вадами.


Знаний німецький хірург проводить операції в Україні безкоштовно, крім того, допомагає українським лікарям здобути практику за кордоном. Каже, що його метою є запровадити в Україні мікрохірургію судин.

Оперували закордонні ескулапи на вихідних. Зокрема у суботу, Б’янка Байкан-Екснер провела шестигодинну операцію із десятирічним пацієнтом, який народився із вадою вуха.  Клаус Екснер оперував пацієнтів із вадами очей та рук. У неділю хірурги провели майстер клас для українських колег, а сьогодні встигли зробити ще 5 операцій та навідатися до своїх пацієнтів.

 

comments powered by HyperComments