Львівський міський голова побував на столичному конгресі мерів

Андріана Кирик  |  Понеділок, 5 грудня 2016, 16:58
Міжнародний конгрес мерів: обмін досвідом, стратегії, розвиток
Львівський міський голова побував на столичному конгресі мерів

 У Києві триває Міжнародний конгрес мерів «Глобальні тенденції розвитку міст». Учасниками заходу стали 250 міських очільників різних країн, серед яких і львівський мер Андрій Садовий.


Міжнародний конгрес мерів – щорічний дводенний форум для міських голів та лідерів місцевого самоврядування.
Метою заходу є формування профільної платформи для учасників, зацікавлених у питаннях місцевого розвитку. Перший Міжнародний конгрес мерів 2016 року присвячений інноваціям, розвитку «розумних міст», ролі партнерства, ефективним інструментам управління та участі громади у трансформації міста. 


Андрій Садовий взяв участь в обговоренні теми «Ефективне управління на муніципальному рівні - інструменти, бюджети, команди»


Зокрема, він зазначив : «Дуже часто країни зникають з карти, а міста лишаються. За містами – майбутнє. Міста – це наукові, культурні центри. Якщо повернутись трохи в минуле і згадати той період, коли я почав працювати міським головою, перше, на що ми звернули увагу, - це відновлення довіри. Довіра між людьми – це основа основ. Це те, що є нормою в багатьох європейських столицях, і що сьогодні піддається великому випробуванню. Бо невелика кількість багатих людей мають багато ресурсу, а велика кількість бідних людей має небагато ресурсу. Сьогодні відбувається певний злам. Ми це бачимо, аналізуючи останні вибори та референдуми»

 

comments powered by HyperComments