Поліція Львівщини буде карати за фізичне насильство

Євгенія Пласконь  |  Субота, 3 грудня 2016, 15:09
Любителям побити жінок чи дітей слід двічі подумати.
Поліція Львівщини буде карати за фізичне насильство

Результати досліджень показують, що у більшості випадків, фізичному насильству передує словесне. Тому не слід терпіти психологічне насильство і очікувати побоїв, варто одразу вживати заходів.

Втім, поліція Львівської області працює у напрямку запобігання домашньому насильству та призначає покарання за вчинення неправомірних дій. Прикладом може слугувати випадок у Золочівському відділі поліції, куди за допомогою звернулася побита колишнім чоловіком 45-річна жителька одного з сіл.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, під час досудового розслідування було встановлено, що між колишнім подружжям виникла словесна суперечка, під час якої 46-річний чоловік завдав жінці тілесні ушкодження.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження та проведено досудове розслідування. Обвинувальний акт за умисне легке тілесне ушкодження скеровано до суду.

Нестримному чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року.

comments powered by HyperComments