У Львові понад 50 безпритульних осіб перебуває у приміщенні Центру обліку

Євгенія Пласконь  |  Вівторок, 29 листопада 2016, 22:50
Через похолодання львів`ян просять не бути байдужими до безхатьків.
У Львові понад 50 безпритульних осіб перебуває у приміщенні Центру обліку

У зв’язку з похолоданням працює пункт денного обігріву.


Через погодні умови у приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян на вул. Кирилівській, 3а, запрацював пункт денного обігріву та відділення нічного перебування безпритульних. 


Як повідомили у Центрі, у зв’язку з похолоданням у них збільшилась кількість відвідувачів. Наразі там перебуває більше 50 осіб.


За словами в. о. директора Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян, Олександра Бородіна, вдень у приміщенні діє пункт денного обігріву, де всі, хто цього потребує, можуть прийти погрітися і попити гарячого чаю.  У відділенні нічного перебування для безпритульних громадян, особи можуть переночувати, отримати теплий одяг, санітарно-гігієнічні послуги та першу медичну допомогу.


Якщо температура повітря знизиться до -10,  спільно з регіональним центром соціальної адаптації, відкриють пункти обігріву на вул. Личаківській, 56 та на вул. Тихій, 5 (у приміщенні ЛКП “Княже місто”).


Працівники Центру звертаються до всіх небайдужих з проханням приносити теплий одяг і взуття для нудженних, адже цей речей найбільше не вистачає.

 

comments powered by HyperComments