Маркевич разом із Єзерським у Чикаго боротимуться за «Кубок Легенд»

Петро Кубійович  |  Четвер, 24 листопада 2016, 15:51
Один з кращих тренерів країни боротиметься за футбольний "Кубок Легенд".
Маркевич разом із Єзерським у Чикаго боротимуться за «Кубок Легенд»
Один із найвидніших тренерів України – Мирон Маркевич – у складі національної збірної ветеранів футболу побореться за престижний трофей «Кубок Легенд». Турнір футбольних «олдбоїв» стартує 26 листопада у американському місті Чикаго.
 
«Ветерани українського футболу обов’язково подарують радість глядачам. У нас дуже потужна команда. Ми тренуємося тричі на тиждень. Нас запрошують на матчі у різні куточки країни – від зони АТО і до Заходу України. За рік ми провели аж 30 поєдинків і лише один раз програли», -- розповів в ефірі Українського Незалежного радіо Мирон Богданович перед вильотом до США.
 
Окрім Маркевича за «Кубок Легенд» у складі збірної України змагатиметься видатний екс-гравець львівських «Карпат» Володимир Єзерський. Крім двох львів’ян до складу ветеранської збірної увійшли: Віктор Мороз, Едуард Цихмейструк, Іван Яремчук, Сергій Нагорняк, Володимир Єзерський, Віталій Косовський, Андрій Донець, Віталій Рева, Андрій Оксимець, Сергій Беженар, Олександр Призетко, Віталій Самойлов, Дмитро Пінчук та В’ячеслав Свідерський. Тренерами цієї команди є Анатолій Дем’яненко та Володимир Лозинський. 
 
За «Кубок Легенд» у Чикаго боротимуться 8 команд, розділених на дві групи. На першому етапі змагань українські футбольні ветерани поміряються силами з командами «Динамо» (Лос-Анжелес»), «Коннекшн» (Чикаго) та зіграють проти збірної польської діаспори Чикаго. У другій групі гратимуть «Чорноморець» (Одеса), «Чикаго Юнайтед», «Карпати» з Нью-Йорка і команда болгарської спільноти Чикаго. 
 
Національна Федерація футболу достатньо серйозно ставиться до участі нашої збірної у цьому турнірі. Зокрема, куратор збірної у системі ФФУ Олег Собуцький так прокоментував змагання за «Кубок Легенд» у Чикаго: «Збірна України серед ветеранів відправляється на цей представницький турнір з великими надіями та сподіваннями. Всі знають, яку значну підтримку нашій країні надають США, яке потужне і надійне плече у наших заокеанських друзів. Ветеранська збірна була заснована у лютому цього року і за неповний рік встигла провести багато  матчів. Всі вони були присвячені підтримці наших Героїв – хлопців, які зараз захищають безпеку України на її східних кордонах, у зоні АТО».
 
Відзначимо, що матчі «Кубка Легенд-2016» проходитимуть на величезній арені «Атлетік Центр» і за можливість спостерігати за поєдинками ветеранів футболу американці платитимуть по 20 доларів за вхідні квитки. 
 
comments powered by HyperComments