На армійській спортивній базі Львова розважають дітей учасників АТО

Середа, 23 листопада 2016, 18:14
На Львівщині тривають спортивно-пізнавальні заходи для дітей родин Героїв Небесної Сотні та учасників АТО, присвячені відзначенню Дня Гідності і Свободи.
На армійській спортивній базі Львова розважають дітей учасників АТО

Про це повідомляють в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

Так, від початку акції одну із кращих спортивних баз Львівщини, яка має статус бази олімпійської підготовки, відвідали організовані групи дітей з Жовківського, Радехівського, Дрогобицького, Старо-Самбірського, Самбірського, Пустомитівського та Бродівського районів.

Діти ознайомились з інфраструктурою армійської спортивної бази, роботою комплексу відкритих плавальних басейнів, єдиного в Україні критого велотреку, комплексу стрілецьких тирів, кінної бази, боксерського залу. Окрім того, усі охочі випробували свої сили в окремих видах спортивних вправ, маючи за тренерів уславлених львівських спортсменів. Серед них, зокрема, майстри стрільби з луку Сергій Макаревич, Леся Шах, Віталій Комонюк, старший тренер збірної команди України Марія Гавелко, директор велотреку Микола Мандрона та один із кращих українських велотренерів Сергій Прийма.

Також усі діти отримали подарунки, солодощі та 55 сертифікатів на безкоштовне відвідування дельфінарію «Оскар» в Трускавці.

Екскурсії на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України для дітей, батьки яких брали участь у Революції Гідності та АТО, триватимуть до 30 листопада. Акцію ініціювали управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації за активної підтримки навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України.

 

comments powered by HyperComments