Зі Львова до польського Перемишля знову курсуватимуть поїзди

Середа, 23 листопада 2016, 14:19
Про відновленні залізничного сполучення за маршрутом Перемишль – Львів йтиметься у Декларації намірів співпраці між Службою автомобільних доріг у Львівській області та Воєводським Управлінням доріг Підкарпатського воєводства.
Зі Львова до польського Перемишля знову курсуватимуть поїзди

Як повідомляє прес-служба ЛОДА, Декларація має бути підписана завтра, 24 листопада у Львові після підсумкового засідання Комітету з питань транспорту Верховної Ради України за участі представників Комісії інфраструктури Сейму Республіки Польща.

Основна увага українських та польських депутатів буде зосереджена на відновленні залізничного сполучення за маршрутом Перемишль – Львів, покращенні дорожньої інфраструктури у контексті відкриття планованого пункту пропуску через державний кордон «Нижанковичі – Мальховіце», а також перспективах розбудови дорожньо-транспортної та залізничної інфраструктури в контексті впровадження транскордонного проекту VIA Carpathia.

Нагадаємо, що через деякий час сучасна залізниця може з’єднати Львів з польським Любліном. Польська сторона збирається модернізувати ділянку залізниці на ділянці Люблін-Замосць і не виключає її продовження до Львова.

comments powered by HyperComments