У Львові презентували «Притчу про красу» Наталії Ратушної (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 15 листопада 2016, 19:54
Львівська фотохудожниця презентувала експозицію, присвячену жіночій красі.
У Львові презентували «Притчу про красу» Наталії Ратушної (ФОТО)

Сьогодні у Львівському історичному музеї відбулася презентація фотовиставки «Притча про красу» авторства Наталії Ратушної, яка, щоправда, не була присутня на відкритті через відсутнсть у місті.

До експозиції увійшло декілька десятків світлин, яких об`єднує тема, а саме - жінка у різних її проявах. Тут і оголена жіноча краса, і портрети, і постановочні фото з дивакуватим реквізитом.

Куратор виставки Йосип Марухняк залишився задоволений результатом:  «Виставка досить вдала. Є багато оригінальних фотографій, втілені її творчі задуми та фантазія».

Цікаво знати: Наталія Ратушна – фотохудожниця, журналістка, член Національної спілки журналістів України (НСЖУ), автор кількох фотовиставок, зокрема, «Мандрівка до …себе», «Гіркий полин Чорнобиля», «Жінка: романтична і одержима», «Ті, що йдуть на війну», які експонувались у Львівському Палаці мистецтв, в арт-галереї «Дзига», в Музеї давньої української книги. Також вона є активною учасницею міжнародних фотовиставок, має почесне звання члена міжнародної асоціації фотомитців «FIAF». 

 

comments powered by HyperComments