«Динамо» – «Карпати»: львів'яни дотримуються традицій

Яша Томський  |  Неділя, 30 жовтня 2016, 22:37
Львівські «Карпати» продовжили серію без перемог в чемпіонаті України до 11 матчів і вперше в сезоні пропустили чотири м'ячі в одному матчі.
«Динамо» – «Карпати»: львів'яни дотримуються традицій

4:1 – таким став остаточний рахунок матчу «Карпат» проти київського «Динамо» в 13-му турі національного чемпіонату з футболу. Матч пройшов у Києві, і не обійшовся без сутичок на трибуні.

«Динамо» грало досить експериментальним складом. До середини першого тайму підопічні Сергія Реброва вели з рахунком 2:0 після влучних ударів Бесєдіна і Віди. По перерві Морозюк чудово виконав штрафний, а Оріховський довів справу до розгрому. Навряд чи дебютний м'яч Завійського міг порадувати уболівальників «Карпат». Гості в цьому матчі лише епізодично показували якісь задуми нового головного тренера Олега Дулуба, який, відверто кажучи, допоки нічого істотного не запропонував.

Після чергової поразки вболівальники львівського клубу вимагали розмови з гравцями. Та от тільки футболісти після фінального свистка підходити до фанатського сектору не схотіли. На що львівські фанати відреагували зломаною огорожею. Футболісти до вболівальників таки підійшли. Не з власної волі. Майже перед виходом з поля їх завернув асистент наставника Андрій Тлумак – сам колись був капітаном команди і знає, що фанатів ліпше не драконити. І саме коли група львівських гравців підійшла до віражу з рідними вболівальниками, на секторі з’явилася компанія товаришів у шоломах. Діти й школярі почали поспішно покидати трибуни, а старші фанати згадали буремний 2014-й. Спалахнула сутичка. З виламаними сидіннями, розмахуванням кийками і рештою невід’ємних атрибутів. Футболісти за всім цим спостерігали, стоячи метрах в 20-ти від сектору. Львів’яни запустили в скупчення спецпризначенців кілька петард. А футболісти тим часом відпарили грішні тіла і ліниво проходилися крізь мікст-зону. На прохоння журналістів прокоментувати чергову ганебну поразку не відгукнувся жоден з них.

comments powered by HyperComments