У Львові запрацювала Українська академія лідерства (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 29 жовтня 2016, 14:54
Юнаки та дівчата зі всієї України тепер мають можливість навчатись по прогресивній програмі.
У Львові запрацювала Українська академія лідерства (ФОТО)
Сьогодні у Брюховичах відбулось урочисте відкриття унікальної освітньої програми для випускників шкіл. Хлопцям і дівчатам після школи пропонують зробити рік перерви і вступити до Української академії лідерства.
 
Вступити сюди виявили бажання тисячі молодих людей, серед яких було обрано двісті найкращих, які й матимуть змогу прослухати курси лекцій найпрогресивніших викладачів України, а також здобути цінні практичні знання з різних дисциплін, здебільшого гуманітарного спрямування.
 
Школа лідерства забезпечує свої учасників житлом та харчуванням, тож тут не потрібно хвилюватись за організаційні чи буденні речі й можна з головою поринути у навчальний процес, який, до слова, суттєво відрізняється від звичного. Найперше, своєю організацією та підходом.
 
"У цьому швидкоплинному світі вже не працюють або погано функціонують вертикальні структури та організації. Кожна людина має стати лідером свого життя. І коли я думаю про приклади такого лідерства, мені першою спадає на думку особистість, з якому ми вчора попрощались у Києві. Богдан Гаврилишин не був політиком, і як правило промовляв із викладацької кафедри. Він був успішним і працював у кількох країнах, але він повернувся в Україну і в Україні вкладав кошти саме в освіту дітей. І я хочу подякувати усім тим людям, які працюють над тим, аби підтримати Українську академію лідерства, бо це найголовніше, у що ми можемо сьогодні вкласти кошти заради майбутнього України", - зазначила у своїй промові Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.
 
"Хочу серед іншого сьогодні згадати про невелике непорозуміння: я переконаний, що перша академія лідерства мала розпочинатись зі Львова і дуже добре, що ми сьогодні виправляємо цей момент. Справді, шановні молоді люди, перед вами великий шанс і велика можливість у житті, адже цей рік тут може дати величезний поштовх до вашого руху вперед і може сповна визначити не тільки ваше майбутнє, а й майбутнє тих людей, з якими ви сьогодні разом живете", - продовжив тему важливості місії учасників програми голова ЛОДА Олег Синютка.
comments powered by HyperComments