Львівська митниця встановила нечуваний грошовий рекорд

Юлія Субота  |  П'ятниця, 30 вересня 2016, 14:43
Вперше в історії Львівська митниця змогла перерахувати до бюджету понад мільярд гривень.
Львівська митниця встановила нечуваний грошовий рекорд
Вперше у своїй історії Львівська митниця за місяць перерахувала до Держбюджету України мільярд гривень.
 
Про це повідомдяє прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.
 
У вересні цього року митниця перерахувала до Держбюджету податків та зборів у сумі 1 016 млн грн, що на 21,5%, або на 179,8 млн грн більше, ніж у вересні минулого року (та на 13,8%, або на 123 млн грн. більше, ніж у серпні поточного року).
 
Прогнозний показник дохідної частини Державного бюджету України виконано на 131,6%., перевиконання становить 244 млн грн, що дозволить залучити на поточний ремонт автомобільних доріг загального користування близько 120 млн грн, що на 58% або 44 млн грн більше, ніж у серпні цього року.
 
З початку року митниця перерахувала до бюджету майже 6 840 млн грн. митних платежів. Бюджетні завдання виконано на 101,5%.
 
«Досягти таких результатів Львівська митниця змогла передусім активній роботі у напрямі сприяння зовнішньоекономічній діяльності суб’єктів господарювання. Не менш важливим чинником є активна робота щодо протидії контрабанді. Багато «бізнесменів» зрозуміло, що краще чесно ввозити і здійснювати митне оформлення товарів, аніж шукати контрабандні канали», - розповів керівник митниці Віталій Черкунов. 
comments powered by HyperComments