Львів днями запалить вечірка Фредеріка Беґбедера

Мар'яна Ропач  |  Середа, 14 вересня 2016, 17:36
Цього року 23-й Форум видавців у Львові запросив зіркового гостя – Фредеріка Беґбедера. Це відомий французький письменик, публіцист та літературний критик. Його книги «Кохання триває три роки», «99 франків» є відомими по усьому світу. Проте, ця знаменитість приїде до Львова, щоб провести діджейську вечірку у клубі «Fest Republic», що на Кайзервальді.
Львів днями запалить вечірка Фредеріка Беґбедера

Нічне паті триватиме всю ніч, до самого ранку. У суботу Фредерік матиме закриту зустріч із своїми шанувальниками у Палаці мистецтв, опісля автограф сесію. Опісля гучної забави та приємних мистецьких зустрічей, світова знаменитість поїде до столиці України.

Як зазначила Олександра Коваль на сьогоднішній прес-конференції у Палаці Потоцьких: «У програмі 1259 подій, ми вважаємо, що для культурного міста Львів це саме доволі нормально, але ми будемо працювати над збільшенням кількості подій і в подальшому. Загалом є  954 зареєстрованих учасників, з них  505 авторів, перекладачів, музикантів, художників. Участь у Форумі візьме 193 видавництва, учасники приїдуть із 27 країн-світу». Усі ці заходи відбудуться протягом 15-18 вересня 2016 року у Львові.

comments powered by HyperComments