Першу еко-зупинку у Львові тихенько демонтували (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 9 вересня 2016, 12:03
Вчора ввечері "зелену" зупинку, що знаходилась неподалік пам`ятнику Королю Данилу, демонтували.
Першу еко-зупинку у Львові тихенько демонтували (ФОТО)
Не встигли львів`ян як слід оцінити переваги першої еко-зупинки у місті на площі Галицькій, як її демонтували, менш як за рік після встановлення. А все через невідповідність дизайну до павільйону, що неподалік:
 
"Потрібно, щоб дві зупинки були в одному стилі, бо не дуже гарно виглядало, коли два павільйони поруч мали різний дизайн. Проте активісти, які встановлювали "зелену зупинку", не мають коштів на те, щоб встановити ще одну таку саму", – зазначила Голова Галицької райадміністраці Ірина Іванчина.
 
Додамо, що на даху "зеленої" зупинки росли сукуленти – рослини, що мають спеціальні тканини для запасу води. Проект зупинки було розроблено в рамках конкурсу молодіжних проектів Lviv Young Project за підтримки міської ради. Лише покрівля з рослинами коштувала близько 40 євро за м2.
 
Влада також заявила про те, що еко-зупинка не просто демонтується з центру, а переноситься на інше місце, а саме на вул. Княгині Ольги в районі перехрестя з вул. Бойчука. Активісти, які встановлювали зупинку, повідомлені. 
 
 
comments powered by HyperComments