Велосипедисти зі стажем вийшли на пікет до стін ЛОДА (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 2 червня 2016, 17:47
31 травня під стінами Львівської ОДА відбувся пікет незадоволених велосипедистів - у федерації спортивного туризму хочуть забрати приміщення.
Велосипедисти зі стажем вийшли на пікет до стін ЛОДА (ФОТО)

До стін ЛОДА прийшли на пікет велосипедисти. Все через виселення з орендованого приміщення федерації спортивного туризму. Будівлю на вул. Залізничній, 16, якою станом на зараз опукується федирація, чиновники планують продати. 

"Після того, як закінчився договір оренди, нам сказали, що ми повинні звільнити приміщення, оскільки постійна комісія з питань комунальної власності і приватизації вважає, що цей будинок потрібно включити в перелік на приватизацію", - розповів президент Львівської обласної федерації спортивного туризму Тарас Пахолюк. 

"Ми внесли пропозицію віддати весь будинок нам, щоб ми зробили в ньому обласний будинок туриста, такий як є в Польщі, в Словаччині. Він був би перший в Україні. Дві наші громадські організації мають можливість здобути грантову підтримку, притягти сюди іноземні інвестиції для цього", - додав пан Тарас. 

Вимоги протестувальників прозорі та зрозумілі:  виключити будинок на вул. Залізничній,16 із переліку об’єктів, які планують передати на приватизацію. Чи піде на зустріч громаді влада - стане зрозуміло вже найближчим часом.

comments powered by HyperComments