Як у Львові проходить Дитячий форум видавців 2016 (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 13 травня 2016, 15:05
З 12 по 15 травня у місті триватиме справжнє свято для щасливих та розумних діток.
Як у Львові проходить Дитячий форум видавців 2016 (ФОТО)
Сьогодні, 12 травня, у Палаці мистецтв на вулиці Коперника, 17 відбулося відкриття «Дитячого форуму видавців» – одного з найбільших подій для розвитку та радості дітей та їхніх батьків. Форум триватиме з 12 до 15 травня.
 
Цьогорічний Дитячий форум видавців – це близько півтисячі заходів за чотири дні: читання, конкурси, квести, ігри, майстер-класи, наукові досліди, спортивні розваги, інтерактивні уроки з фізики, астрофізики, біології, екології, історії, мови, літератури, креативного письма, події для батьків, а також книжкові новинки для дітей від українських видавців.
 
Попри те, що вхід туди є платним, чимала частина населення має пільговий вхід при попередній реєстрації, а купуючи квиток одразу на всі чотири дні форуму можна зекономити половину суми. Усі розваги та майстер-класи на теориторії дійства є безкоштовними. 
 
"Я люблю читати, читаю майже кожного дня сама або з мамою. Хочу, щоб сьогодні мама купила мені нові книжчечки з малюнками, так веселіше читати", - розповіла юна відвідувачка Форуму 6-річна Діана.  
comments powered by HyperComments