У Львові під апеляційним судом підприємці влаштували повторний пікет (ФОТО)

Вівторок, 29 березня 2016, 15:30
29 березня Комітет підприємців Львівщини вийшов на пікет у підтримку свого колеги Андрія Федоренка.
У Львові під апеляційним судом підприємці влаштували повторний пікет (ФОТО)

Сьогодні, 29 березня, Комітет підприємців Львівщини організував повторний пікет під Апеляційним судом Львівської області з вимогою скасувати ухвалу Галицького райсуду про тримання під вартою підприємця Андрія Федоренка та змінити підозрюваному запобіжний захід.

Колишнього керівника управління транспорту Львівської міськради Андрія Федоренка звинувачують у закупівлі за завищеною ціною німецьких вживаних трамваїв для Львова. Йому висунуто підозру за ч. 5 ст. 191 ККУ. 18 березня цього року його взяли під варту за заподіяння майнової шкоди бюджету в розмірі 2 млн 249 тис. грн.
 
Колеги Федоренка з Комітету підприємців Львівщини називають таке рішення абсурдним, адже вже 8 років триває слідство й Андрій Федоренко сумлінно приходив на всі допити. 
 
"Ми не судді і не політологи, тож не можемо висувати вердиктів, але, вже хоча б ті факти, що Федоренко нікуди не втікав, не перешкоджав слідству та як належить відвідував всі допити говорять про те, що він не винен і ми з колегами у це віримо. А як є насправді хай встановлює справделивий суд", - зазначають учасники повторого пікету.
 
Підприємці на даному етапі розслідування вимагають одного - зміни запобіжного засобу до Федоренка: замість тримання під вартою випустити його під заставу. 
 
comments powered by HyperComments