У Львові під прокуратурою активісти вимагають справедливого слідства (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 11 лютого 2016, 11:36
11 лютого під стінами львівської прокуратури зібрались близькі та родичі вбитого два роки тому хлопця.
У Львові під прокуратурою активісти вимагають справедливого слідства (ФОТО)

Сьогодні, 11 лютого, під прокуратурою Львівської області відбувся мітинг з вимогою проведення незалежної додаткової експертизи у кримінальній справі щодо вбивства дворічної давності.

Вбивство Кирила Крилова відбулось 1 березня 2014 року. Вбивцю було знайдено й запроторено за грати, проте, справу по ходу без відома сторони потерпілих перекваліфікували й винний буде на волі вже за лічені місяці.

Близькі загиблого та громадські активісти прийшли нині під стіни прокуратури із чіткою вимогою - проведення додаткової незалежності експертизи щодо стану психічного стану вбивці на момент скоєння злочину, адже через зміну статті для обвинуваченого його термін перебування у в`язниці зменшився втричі:

"Без мого відома на досудовому слідстві на основі проведеної за півдня експертизи змінили статтю. Експерт не вивчила жодних матеріалів, не переглянула відеоматеріалів, а на суді заявила, що провести у такий короткий термін експертизу її попросили слідчі і працівники прокуратури", - розповіла мати загиблого хлопця Олена Крилова.

Врешті, завдяки мітингу та гучним звукам завбачливо ввімкнутого запису дзвонів, до активістів таки вийшли представники прокуратури й запросили пані Олену на приватну розмову, а ході якої пообіцяли організувати додаткову експертизу у справі вбивства її сина. 

comments powered by HyperComments