У Львові урочисто відкрили автовокзал "Двірцевий" (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 25 грудня 2015, 17:45
25 грудня неподалік Головного залізничного вокзалу Львова запрацював новенький автовокзал.
У Львові урочисто відкрили автовокзал "Двірцевий" (ФОТО)

Сьогодні, 25 грудня, у Львові відбулось урочисте відкриття нового автовокзалу "Двірцевий", який відрили після тривалого ремонту. Тож пасажирам тепер буде зручніше пересуватись по областях. 

"Цей автовокзал відіграє важливу стратегічну роль. Пасажири, які прибувають на головний залізничний вокзал Львова з усієї України, а також з-за кордону, мають можливість комфортно скористатися послугами новозбудованого автовокзалу для доїзду як у курортні міста Львівщини, так і в інші області  Західної України, а також автобусами міжнародних маршрутів до Польщі, Чехії та Молдови", - зазначив  президент Львівської обласної організації роботодавців транспорту Ігор Дума.

У приміщенні вокзалу, окрім кас, облаштовано зал очікування та камери схову. Станом на зараз ці сервіси працюють до 22:30, але вже назебаром мають стати цілодобовими. 

Новинкою вокзалу стали мобільні каси, де пасажири мають змогу придбати квиток безпосередньо в автобусі. Особливо актуальним цей сервіс є для тих, хто не бажає стояти у черзі або спізнюється на рейс.

Загальні витрати на реконструкцію вокзалу становлять 9 млн грн. Наступним об`єктом має стати вокзал на вул. Стрийській, який, якщо вірити обіцянкам, має запрацювати вже до кінця наступного року. 
comments powered by HyperComments