У львівському Парку культури відкрили сезон Зимового парку та зустріли Миколая (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 19 грудня 2015, 17:31
19 грудня малеча та дорослі зустріли Миколая на упряжці з хасками.
У львівському Парку культури відкрили сезон Зимового парку та зустріли Миколая (ФОТО)

Сьогодні, 19 грудня, у Центральному львівському парку культури відбулось урочисте відкриття Зимового парку. У рамках свята до діток та дорослих також завітав святий Миколай. 

Родзинкою цьогорічного Зимового свята став візит Чудотворця, який роздав усім діткам подарунки. Також на відвідувачів парку чекає й перша у історії новорічна вечірка, яка пройде у ніч з 31 грудня на 1 січня. 

"Ми підготували для наших відвідувачів цікавинку, адже у зв`язку із відсутністю снігу у цілому місті Парк культури може стати єдиним місцем, де сніг все ж таки буде. А все завдяки науковому шоу "Фабрика снігу", де професор Відкривайко розкаже діткам як можна зробити сніг та твердий лід. Не менш цікаво буде у нас й у новорічну ніч: музика, конкурси, розіграші, 3д-мапінг", - розповіла "Сравжній Варті" керівник івент-напряму Оксана Наконечна. 

Якщо ж справжня зима таки завітає до Львова, то до згаданих веселощів у Парку культури додасться катання на сноубордах, санях та лижах, а також катання в упряжці з хаскі, адже цього року Зимовий парк став резиденцією хаскі. 

 

comments powered by HyperComments