Люди з особливими потребами прийшли до депутатів ЛМР з подарунками (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 17 грудня 2015, 15:39
Неповносправні громадяни прийшли на сесію міської ради з подарунками.
Люди з особливими потребами прийшли до депутатів ЛМР з подарунками (ФОТО)

Сьогодні, 17 грудня, на засіданні Львівської міської ради депутатів зустрічали подарунками. Смачного гостинця із посланням слугам народу принесли люди з особливими потребами, аби у такий спосіб нагадати про своє існування. 

Учасники благодійної організації "Емаус" та неповносправні львів’яни вирішили не влаштовувати пікетів, адже поки нічого не вимагають, а скромно натякають на те, що у людей із обмеженими можливостями є ціла низка проблем: 

"Ми хочемо нагадати депутатам, що у місті проживає багато людей із особливими потребами. Ми просимо, аби вони не забували про них у своїй роботі, адже допомога ближньому дуже важливо. Ми тут, аби сказати, що ми всі потребуємо один одного", - розповіла активістка "Емаус"  Надія Калачова. 

Реакція у депутатів на скромні презенти була вкрай різною: одні усміхались та дякували, інші відверто ігнорували, а були й такі, які інстинктивно тягнулись за гаманцем, аби віддячити за солодощі та послання.

Кожен із маленьких мішечків із солодощами для депутатів власноруч запаковували люди із особливими потребами, а як бонус до смаколиків у торбинках на своїх власників чекали цитатами відомих людей про служіння своєму народу.

comments powered by HyperComments