Львівське "Видавництво Старого Лева" відсвяткувало день народження книжковим розпродажем (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 13 грудня 2015, 17:01
У львівській Медіатеці відбувся благодійний книжковий розпродаж від "Видавництва Старого Лева".
Львівське "Видавництво Старого Лева" відсвяткувало день народження книжковим розпродажем (ФОТО)

Сьогодні, 13 грудня, львівське "Видавництва Старого Лева" святкує свій 14-ий день народження. З нагоди свята у Медіатеці (вул. Мулярська, 2А) відбувся благодійний книжковий розпродаж, організований видавництвом. 

У рамках заходу діти та дорослі не лише мали змогу придбати книги за акційними цінами (у залежності від ціни книги можна було зекономити на одному примірнику від 2 до кількадесят гривень), а й стати учасниками розіграшу цінних призів, відвідати численні майстер-класи за мотивами книжок та зустрітись із українськими зірками. 

Цього року на розпродажі від "Видавництва Старого Лева" можна було поспілкуватись із модельєркою Оксаною Караванською, та "Піккардійською терцією". Також на допитливих читачів чекали зустрічі з Мар’яною Савкою, Галиною Вдовиченко, творчою майстернею "Аґрафка", Христиною Лукащук, Романом Зілінко, Анастасією Стефурак, Світланою Лінинською, Романом Скибою, Катериною Міхаліциною.

Оскільки цьогорічний захід є благодійним, тож зібрані під час розпродажу кошти буде передано на допомогу з ремонтом та книжковим наповненням у бібліотеку смт. Івано-Франкове Яворівського району. 

Також усі небайдужі відвідувачі мали змогу поділитись книгами із власної бібліотеки: при вході на захід було організовано збір книга для діток з лікарні "Охмадит". 

 

comments powered by HyperComments