У Львові відбулось офіційне відкриття Головної резиденції Миколая (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 4 грудня 2015, 15:43
З 4 грудня у місті запрацювала справжня резиденція Миколая.
У Львові відбулось офіційне відкриття Головної резиденції Миколая (ФОТО)

Сьогодні, 4 грудня, у Львові відбулось урочисте відкриття Головної резиденції Миколая. Чудотворець завітав до діток на своєму мандрівному  квадроциклі на пару зі вірним помічником ельфом.

"Цілий рік я зі своїми ельфами уважно слідкую за всіма дітками: хто як вчився, чи всі були чемні, а хто був неслухняний. Ми це все записуємо у свою чарівну книгу, а потім у канцелярії ми це все розглядаємо й на підставі цих записів формуємо подарунки до ранку 19 грудня", - розповів Миколай. 

Кожен маленький відвідувач свята мав змогу не лише поспілкуватись із Миколаєм та написати йому листа, а й отримати солодкі гостинці, доторкнутись до каменю бажань та послухати святковий концерт.

Особливістю цьогорічного передноворічного свята є соціальне спрямування проекту, адже на відкриття резиденції завітало чимало діток із малозабезпечених сімей, а також діти переселенців, чиї батьки брали чи беруть участь у АТО.

"Прийшла і дуже чекаю на Миколая, хочу подивитись який він. Думаю, у нього довга борода, а одягнутий він у червоний одяг і з червоним носом, бо він завжди там, де холодно. Написала йому листа і чекаю, що принесе мені дівчачий конструктор та солодощі ", - поділилась своїми очікуваннями від зустрічі з Чудотворцем маленька Тетянка. 

Прийти на гостину до Миколая діти та дорослі можуть від нині й до 21 грудня. Резиденція Чудотворця знаходиться за адресою вул. Старознесеньска, 70. Бронювати квитки можна за тел.: 096 144 35 35. 

 

comments powered by HyperComments