У Львові презентували військову фотовиставку "Час війни" (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 27 листопада 2015, 12:41
27 листопада у приміщенні Будинку офіцерів відбулась презентація особливої фотовиставки.
У Львові презентували військову фотовиставку "Час війни" (ФОТО)
Сьогодні, 27 листопада, відбулось відкриття військової фотовиставки з символічною назвою "Час війни". До огляду відвідувачів представлено більше сотні унікальних кадрів.
 
Більшість світлин була зроблена у Донецькій та Луганській областях, до та під час Антитерористичної операції журналістами Регіонального медіа-центру МО України.
 
Дійові особи світлин - українські воїни, проте, цього разу ставку зроблено не на самих подіях, які на фото, а на людях, тих емоціях, які переживає людина, будучи на війні. Жоден кадр не є постановочним чи відредагованим, все максимально чесно та достовірно.
 
Прийти та переглянути виставку у Львові можна до 17 грудня, волонтери (за чий кошт й було надруковано світлини) проводитимуть "екскурсійні фототури", адже кожна світлина унікальна та має свою історію.
 
Й справді, переглядаючи світлини, залишитись байдужим неможливо: ось воїн затискає свою алюмінієву кружку, ось ракета влучила у житловий будинок, але на щастя не вибухнула, ось Дебальцеве до бойових дій, а ось розстріляний хрест при дорозі... 
 
 
 
 
comments powered by HyperComments