У Львові учні школи-інтернату вперше показали світові свою творчість (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 26 листопада 2015, 16:40
26 листопада у приміщенні львівської бібліотеки імені Лесі України відбулась презентація робіт юних художників.
У Львові учні школи-інтернату вперше показали світові свою творчість (ФОТО)

Сьогодні, 26 листопада, відбулось відкриття виставки "Пори року" художніх робіт абстрактного живопису дітей 7-го класу школи-інтернату №2. Саме тут учні вперше представили публіці свої художні роботи.

У непростих умовах, у яких зростають діти у школах-інтернатах, дуже важливим є надавати достатньо уваги не лише фізичним ознакам здоров`я дитини, а й морально-душевним. Арт-терапія саме такий спосіб.

"Ідея організувати таку імпровізовану стідію для діток виникла спонтанно. Нага громалська ініціатива спрямована на допомогу діткам через мистецтво. Мета цієї акції - аби діти відчули, що у житті є не лише темні сторони, а є й творчість, є речі, які дадуть їм можливість розвиватись та побачити світ абсолютно іншими очима, у рожевих окулярах. Адже дитинство має давати кожному можливість розуміння того, що світле майбутнє завжди можливе", - розповіла "Справжній Варті" координатор заходу пані Зоряна. 

Юні учасники виставки "Пори року" по-різному відреагували на таку увагу до себе та своїх творчих доробків: одні не могли натішитись, інші ж сором`язливо втікали від допитливих очей. 

Організатори акції запевняють, що "Пори року"  - це лише перша ластівка й у майбутньому обов`язково будуть проводити схожі акції пов`язані із різностороннім розвитком дітей. 

 

comments powered by HyperComments