У Львівській лікарні швидкої допомоги відкрили меморіальну дошку пам`яті Ігоря Герича (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 24 листопада 2015, 16:29
24 листопада у травматологічному відділень однієї із львівських лікарень з`явилась меморіальна дошка пам`яті талановитого хірурга та педагога Ігоря Герича.
У Львівській лікарні швидкої допомоги відкрили меморіальну дошку пам`яті Ігоря Герича (ФОТО)

Сьогодні, 24 листопада, у Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки пам`яті хірурга та педагога Ігоря Герича.

Пам`ятну дошку встановили на 9 поверсі лікарні, у травматологічному відділенні, де багато років поспіль був кабінет пана Ігоря, який передчасно пішов із життя влітку минулого року. 

Попри те, що подія, яка зібрала довкола себе рідних, колег, можновладців, є сумною, у пам`яті усіх тих, хто знав цього чоловіка за життя, він залишився дуже позитивною та світлою людиною, яка встигала робити все:

"Ігор Дионізович був тим, на кого всі ми могли рівнятись за його життя і маємо це робити по його смерті. Він встигав все: працювати, виховувати дітей, приділяти час рідним й займатись науковою та громадською діяльністю. Поміж тим, знаходив підбадьорливе слово до кожного пацієнта чи спудея", - зазначив  начальник управління охорони здоров`я  Львівської міської влади Володимир Зуб.

Справді, за своє не дуже довге життя Ігор Герич встиг стати автором 450 наукових та національно-методичних праць, серед яких 20 авторських свідоцтв та патентів на винаходи. Написав 6 підручників, 15 монографій та підготував 6 кандидатів наук. Окрім цього щоденно займався лікарською практикою, вів активне громадське життя, а також займав керівні посади. 

 

comments powered by HyperComments