Шевченківський гай запрошує на нічну екскурсію

Валерій Шмаков  |  Неділя, 8 листопада 2015, 22:25
У наступні вихідні, 13-14 листопада, у Музеї народної архітектури та побуту (Шевченківський гай) пройде нічна екскурсія «У пошуках тепла…». У відвідувачів буде нагода ознайомитися із давніми традиціями та можливість поринути у світ наших предків.
Шевченківський гай запрошує на нічну екскурсію

Зокрема, учасники відвідин матимуть можливість почути історію Кайзервальду – Цісарського лісу та зустрітися із його міфічними мешканцями, вдихнути аромат смажених олійних зерен та скуштувати свіжовичавленої олії а також відчути магію гірських музичних інструментів.

Окрім цього, буде можливість у водяному млині послухати оповідь мірошника про своє ремесло, при ватрі почастуватись трав’яним чаєм, дізнатися технологію випалювання глиняного посуду та стати свідком запуску гончарної печі. А на завершення - потрапити на веселу забаву із танцями та частуванням.

Для участі в екскурсії необхідно зареєструватися та придбати квиток тут, або у касах Ticketclub, які знаходяться за адресами: вул. Галицька 1 (2-й поверх), антикафе Communa (працює цілодобово), вул. С. Крушельницької, 3, антикафе Come in (з 10:00-23:00).

Час початку екскурсій – 17.30, 18.00, 18.30, 19.00 год. Тривалість – до 2 год.

comments powered by HyperComments