У Львові відбувся фестиваль добра "Червоні носики" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 8 листопада 2015, 19:03
8 листопада Львівський палац мистецтв перетворився на справжнє дитяче свято.
У Львові відбувся фестиваль добра "Червоні носики" (ФОТО)

Сьогодні, 8 листопада, протягом дня у Львівському палаці мистецтв відбувався благодійний захід для дітей - фестиваль добра "Червоні носики", який організовує благодійний фонд "Запорука". 

Метою заходу є підвищення рівня виживання дітей, які лікуються у трьох відділеннях Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, завдяки забезпеченню клініки сучасним діагностичним обладнанням для визначення патології згортання крові.

Аби надати дітках шанс на здорове та щасливе життя, до заходу приєднались сотні діточок різного віку, який розважали професійні аніматори. Окрім цього у рамках "Червоних носиків" було організовано кілька десятків майстер-класів різної тематики. 

Розважали малечу сьогодні не лише дорослі: представники різних творчих шкіл та громад Львова представляли публіці свої найкращі театральні та танцювальні номери.

За зібранні нині кошти ініціатори планують закупити центрифугу з охолодженням, ротор і медичні аксесуари - для якісної діагностики патології згортання крові у дітей. 

 

 
comments powered by HyperComments