На Фестивалі Свічок у Львові куватимуть підсвічники та створять свічкову мозаїку

Валерій Шмаков  |  Субота, 7 листопада 2015, 21:14
Наступні вихідні, 13-15 листопада у Львові відбудеться Фестиваль Свічок, який традиційно пройде на площі Музейній. Львів’янам та гостям міста організатори обіцяють атмосферу неймовірного затишку, романтики та невимушеного спілкування.
На Фестивалі Свічок у Львові куватимуть підсвічники та створять свічкову мозаїку

Зокрема, у день старту фестивалю на фасаді Львівської свічкової мануфактури (площа Музейна, 1) усі охочі зможуть спостерігати спеціально створений 3D-мапінг. Також кожен з відвідувачів може стати співавтором незвичної картини – свічкової мозаїки. А на площі Музейній, просто неба львівські ковалі куватимуть велетенські підсвічники.

Окрім цього, організатори планують освітити свічками із вікон мешканців прилеглих будинків всю площу Музейну, щоб із кожної оселі передати тепло та затишок на вулицю.

Традиційно цього року, на гостей фестивалю чекають майстер-класи з виготовлення та ручного розпису свічок. Тож кожен зможе для себе створити свічку своїми руками. А ще до свята обіцяють випустити спеціальну газету з масою корисної інформації про фестиваль та різновиди і історію свічок.

Фоторепортаж із минулогічного Фестивалю Свічок можна переглянути тут.

comments powered by HyperComments