Вже цього тижня у Львові пройде Національне Свято Шоколаду

Юлія Субота  |  Понеділок, 12 жовтня 2015, 18:30
16-18 жовтня у Львівському палаці мистецтв відбудеться Свято Шоколаду.
Вже цього тижня у Львові пройде Національне Свято Шоколаду

Цього тижня у Львівському палаці мистецтв відбудеться Національне Свято Шоколаду. У рамках свята найкращі українські виробники шоколаду представлять львів`янам та гостям міста свою найкращу продукцію.

Родзинкою цьогорічного Свята Шоколаду стане перший Національний  чемпіонат з кондитерського мистецтва "BISCOTTI chef  кондитер" з метою розвитку  культури  кондитерського мистецтва та популяризації професії кондитера в Україні. 

Окрім традиційного Шоколадного ярмарку та майтер-класів від професійних шоколатьє усіх присутніх дивуватиме справжнє Шоколадне місто та можливість власноруч виготовити шоколадну свічку із майстрами Львівської свічкової мануфактури.

Наймолодші поціновувачі шоколаду зможуть не лише поласувати смачненьким, але й стати частиною "Дитячої шоколадної країни", де нікому точно не буде нудно у компанії із шоколадним велетнем-ведмедем. 

"Шоколадні" мистецькі інсталяції: 5-метровий шоколадний млин, гігантська 9-метрова шоколадна коробка цукерок все це та багато іншого чекає відвідувачів VII Національного Свята Шоколаду, що проходитиме у Львівському палаці мистецтв з 16 по 18 жовтня. 

 

 

comments powered by HyperComments