Львівська бібліотека-філіал №11 відзначила своє 60-річчя (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 29 вересня 2015, 18:32
Одна з найстаріших постійно діючих бібліотек міста відкриває новий читальний рік з капітальним ремонтом.
Львівська бібліотека-філіал №11 відзначила своє 60-річчя (ФОТО)
Бібліотека-філіал № 11 Централізованої бібліотечної системи для дітей м. Львова (вул. Городоцька, 73) розпочала свій новий читальний рік з подвійного свята: 60-річного ювілею та відкриття після капітального ремонту.
 
Тож тепер дорослі та малі матимуть змогу не лише взяти ту чи іншу книгу для читання, а й насолодитись перебуванням у світлій та впорядкованій бібліотеці, яка тепер ділиться "на дві половинки":
 
"Бібліотека вводить нові послуги, тут буде бібліоняня, літературні сніданки для діток, різні культурні та літературні заходи для різних вікових категорій. Якщо раніше вхід у бібліотеку був з іншої сторони, то тепер його розділили на дві окремі території: одна половина - це компаньйон-зона, а інша половина - для роботи та наукових дискусій", - розповіла "Справжній варті" директор центральної бібліотечної системи для дітей Галушко Валентина Федорівна.
 
У свій ювілей бібліотека також отримала почесний подарунок від мера міста Андрія Садового, який подарував фонду точну копію першої української книги "Буквар", яка була видана у Львові Іваном Федоровим. 
 
comments powered by HyperComments