У Львові стартував Lviv Coffee Festival (ФОТО, ПРОГРАМА)

Юлія Субота  |  Четвер, 24 вересня 2015, 15:54
З 24 по 27 вересня Львів стане справжньою кавовою оазою України.
У Львові стартував Lviv Coffee Festival (ФОТО, ПРОГРАМА)

Сьогодні, 24 вересня, у Львові стартувала найбільша кавова подія європейської індустрії - Lviv Coffee Festival, де львів`яни та гості міста можуть не лише спробувати ароматний терпкий напій, а й придбати різноманітні сорти кави та ласощі.

Розпочалось кавове свято з приготування кави у 20-літровій джезві, яку власноруч заварював італійський гість Давіде Берті, який став чемпіоном світу 2015 з приготування кави у джезві.

"Для мене це новий досвід, але я залюбки погоджуюсь на такі авантюри, люблю робити те, що мені цікаво. Я  у Львові вперше, тамтешня кава чудова, вже куштував її двічі. Маю намір відвідати ще кілька кав`ярень, аби розсмакувати рецептуру приготування. Італійська кава геть інша за своєю рецептурою", - поділився враженнями від львівської кави Давіде. 

Окрім ярмарку зі смаколиками та кавою на відвідувачів Lviv Coffee Festival чекають численні майстер-класи, дискусії, чемпіонат з приготування різних видів кави, презентації новітнього обладнання та аксесуарів, унікальна виставка кавових горняток, а також нічні покази фільмів.

З детальнішою програмою дійства ви можете ознайомитись тут. Заходи відбуваються у приміщенні та подвір`ї палацу Мистецтв, що на вул. Коперніка, 17.  

comments powered by HyperComments