У Львові розпочалась виставка "Від школи до храму" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 23 вересня 2015, 16:29
23 вересня у Галереї Львівської національної академії мистецтв відкрилась знакова експозиція.
У Львові розпочалась виставка "Від школи до храму" (ФОТО)

Сьогодні, 23 вересня, у приміщенні Львівської національної академії мистецтв розпочалась виставка "Від школи до храму", авторами якої є талановиті учні видатного митця Миколи Стороженка. 

Львів`яни мають змогу вперше побачити експозицію, яка вже встигла побувати в Івано-Франківську й заслужити там чимало схвальних та захопливих відгуків.

Народний художник України Микола Стороженко, який відійшов у вічність менш ніж півроку тому, особисто відібрав учнів для участі у мистецькому проекті молодих художників і от тепер Львів має можливість переглянути останній проект великого митця.

Стороженко довго виношував "Від школи до храму", детально вивчав збірку іконопису у музейних фондах, жив цією ідеєю та мав на меті показати його широкому загалу.

Тож відкриття експозиції незадовго до дня народження Миколи Стороженка можна вважати символічною та навіть меморіальною подією. Львів`яни та гості міста можуть переглянути виставку у Галереї Львівської національної академії мистецтв, що на вул. Кубійовича, 38. 

comments powered by HyperComments